LOGIN

En Market Manager der gør en forskel!

Vil du være omdrejningspunkt og sparringspartner for vores danske kunder? Vi søger en Market Manager, som vil gå ud og møde vores kunder og marked med en professionel, opmærksom og opfindsom tilgang.

Esoft leverer innovative markedsføringsløsninger, der indeholder både fotografydelser, tekstforfatning, online marketing, 3D-visualiseringer mv. - alt sammen noget, der gør hverdagen lettere for ejendomsmæglere. Vi er en international og nytænkende virksomhed, der arbejder for hele tiden at levere nye digitale produkter til vores kunder.

Vi skal være på forkant med vores kunders behov og dermed sikre den rette løsningsportefølje – derfor søger vi en Market Manager.

Hvem er du?

Du har en kommerciel og udviklingsorienteret tilgang og ved hjælp af dit drive og tillidsvækkende væsen, skaber du resultater, både for vores kunder og for Esoft. Du trives i en foranderlig hverdag, og forstår at strukturere din tid og indsatser – alt sammen med det resultat, at du eksekverer den produktudvikling og tilpasning, som markedet efterspørger.

Du har minimum et par års erfaring med market management og B2B salg. Du evner at forstå kundernes forretning og positionering i markedet og med udgangspunkt i det at sælge og italesætte, hvilke mulige løsningsforslag der vil kunne understøtte den videre udvikling af deres forretning.

Erfaring fra tech- eller digitalvirksomhed vil være en fordel, ligesåvel som branchekendskab til ejendomshandel vil være en fordel, men på ingen måde et krav.

Hvad er det, du kan?

Du brænder for forretningsudvikling og salg og trives i en virksomhed i vækst, hvor der både er fart over feltet, og hvor der kontinuerligt opstår nye muligheder, som skal gribes og bruges. Som person har du et højt energiniveau, en stærk vilje til at ville lykkes, og du tager ejerskab for kundernes problemstillinger. Med udgangspunkt i en stærk produkt- og servicepalette skaber du resultater, og du bygger tillid med din vindende personlighed og gode samarbejdsevner i kombination med indsigt i både marked og behov.

Du er er en professionel sparringspartner, der formår at motivere og inspirere dine omgivelser, så du sikrer, at alle har de bedst mulige rammer til at løse deres opgaver.

Du vil udover rollen som Market Manager også naturligt fungere som account ansvarlig i din dialog med mæglerne, og du vil derigennem arbejde med både mersalg og nysalg.

Du er resultatorienteret og bliver motiveret af at se hvilke af vores løsninger, der kan understøtte den enkelte kundes differentieringsbehov. Det falder dig naturligt, at du både deler og samler inspiration til nye produkter og koncepter, og du vil blive inspireret til nye løsninger inden for rammerne af vores produktstrategier samt komme til at deltage i udviklingen af nye løsninger sammen med vores produktafdeling.

Hvad er det, vi tilbyder dig?

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø med særlig fokus på kreativitet, innovation, respekt og ligestilling. Vores værdier – kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel – for hinanden og for vores kunder.

Du vil blive en del af et team, der brænder for den forskel vi gør – et team der samtidig har et tæt samarbejde, godt kollegaskab og forstår at bringe et godt grin ind i hverdagen.

Esoft har hovedkontor i Odense, men forventeligt vil du kun bruge 1-2 ugentlige arbejdsdage på hovedkontoret – resten af tiden vil være med udgangspunkt i kundebesøg, hvoraf mange af kunderne ligger på Sjælland. Bopæl på Sjælland eller Fyn vil derfor være optimal, men lad det ikke være en begrænsning.

Vi glæder os til at høre fra dig

Esoft samarbejder med Momentum Consulting i denne rekruttering og du kan søge via nedenstående link. Hellere i dag end i morgen, for vi er klar til at ansætte, så snart vi finder vores nye kollega.

Besøg www.esoft.com for at lære mere om vores kultur og forretning. Yderligere spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Annbritt T. Nielsen fra Momentum Consulting på +45 2483 1412.

Om Esoft

Esoft er en af verdens førende tech-virksomheder indenfor ejendomsmæglerbranchen med speciale i billedredigering, 3D-visualisering og online markedsføring af ejendomme i hele verden. Vores kunder er ejendomsmæglere og fotografer i Europa, USA og Australien, der vælger Esoft på grund af vores hurtige service, vores innovative løsninger og den høje, ensartede kvalitet af de services, som vi leverer.

Esoft blev stiftet i 2000. Vi har siden da oplevet kontinuerlig vækst, og vi tæller i dag 650+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige, Spanien og Vietnam.

I 2006 og 2007 blev Esoft kåret som Børsen Gazelle virksomhed. De selv samme år blev Esoft finalister i EY’s Entrepreneur of the Year og igen i 2018. I 2007 blev Esoft også børsnoteret på NASDAQ OMX’s First North.

Close