LOGIN

Stolt og iderig filmeditor

Kan du editere film og sætter du stor stolthed og ære i dit arbejde? Tænker du nye veje og har fingeren på pulsen? Så er du den editor vi gerne vil samarbejde med.

Esoft leverer innovative markedsføringsløsninger, der indeholder både fotografydelser, tekstforfatning, online marketing, 3D-visualiseringer mv. - alt sammen noget, der gør hverdagen lettere for ejendomsmæglere. Vi er en international og nytænkende virksomhed, der arbejder for hele tiden at levere nye digitale produkter til vores kunder.

Vi skal være på forkant med vores kunders behov og VIL være firstmovers – og film er derigennem et betydeligt og ufravigeligt element.

Hvem er du?

Du har først og fremmest et ”grafisk øje” og har erfaring med at skabe grafiske løsninger. Du er nysgerrig og omstillingsparat og du giver nye uventede ideer plads til at leve – det betyder at de ”klassiske rammer” ikke står i vejen for dig, når der skal afprøves nye metoder og modeller. Med andre ord er du åben og forandringsparat med et godt øje til filmverdenens trends og hvor den er på vej hen.

Du er dygtig til at balancere i at være initiativrig og ideskaber, samtidig med at du er ydmyg overfor erfaringerne og derigennem også vil lære. Du befinder dig godt og kommunikerer på alle niveauer i en organisation og er lydhør og forventningsafstemmende overfor alle du er i dialog med.

Skills?

Det er såre simpelt! Du skal have erfaring med at filme og være 100% hjemme i Final Cut, Lut´s og After Effects.

Derudover er det en nødvendighed, at du er dygtig til engelsk i skrift og tale.

Hvad tilbyder vi?

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø med særlig fokus på kreativitet, innovation, respekt og ligestilling. Vores værdier – kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel – for hinanden og for vores kunder.

Du vil blive en del af et team, der brænder for den forskel, vi gør – et team der samtidig har et tæt samarbejde, godt kollegaskab og forstår at bringe et godt grin ind i hverdagen.

Du vil foretage editeringen af en række af vores projektfilm, som er de film, der produceres enkeltstående og normalt i meget lille volumen. Lige nu har vi dog et større igangværende projekt, som vi har brug for din hjælp til i samarbejde med vores dygtige editorer i Barcelona.

Sideløbende vil du også blive involveret i dokumentation, afprøvning og implementering af nye ideer i vores filmprodukter.

Stillingen vil være en tidsbegrænset projektansættelse med mulighed for fastansættelse.

Vi glæder os så meget til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen eller Esoft, kan du kontakte COO Mette Kjær Andersen på mka@esoft.com og ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning via linket nedenfor.

Samtaler vil blive afholdt snarest.

Om Esoft

Esoft er en af verdens førende tech-virksomheder med speciale i ejendomspræsentationer, billedredigering, 3D-visualisering og online markedsføring af ejendomme i hele verden. Vores kunder er ejendomsmæglere og fotografer i Europa, USA og Australien, der vælger Esoft på grund af vores hurtige service, vores innovative løsninger og den høje, ensartede kvalitet af de services, vi leverer.

Esoft blev startet i år 2000 og vi har oplevet kontinuerlig vækst siden. Vi blev finalist i Entrepreneur fo the year af EY i 2006 & 2007, Børsen Gazelle i 2006 & 2007, og blev børsnoteret på NASDAQ OMX’s First North i 2007. Vi tæller 750+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige, Spanien og Vietnam.

Besøg www.esoft.com for at lære mere om vores kultur og forretning.

Close