LOGIN

Praktikant til marketing og kommunikation

Brænder du for at arbejde med digital markedsføring, branding og kommunikation i en global virksomhed i vækst?

Vi søger en praktikant til at hjælpe med vores marketing- og kommunikationsstrategi. Sammen med vores Marketing & Content Manager, skal du både være med til at udvikle og eksekvere den marketing- og kommunikationsstrategi, som skal hjælpe os med at tiltrække nye kunder og brande Esoft som en af verdens førende virksomheder inden for intelligente salgs- og marketingløsninger til ejendomsmæglere.

En af dine primære opgaver vil være at hjælpe vores Marketing & Content Manager med at udvikle og forbedre vores digitale platforme esoft.com og sociale medier samt udvikle og koordinere Esofts digitale kampagner, brand og øvrige trafikskabende aktiviteter.

Arbejdsopgaver

Du vil få en central rolle i Esoft med en bred kontaktflade, hvor du løbende er i kontakt med vores forskellige kontorer i Vietnam, Sverige og Danmark. Mere konkret vil dine arbejdsopgaver blandt andet inkludere:

  • At styrke og sikre Esofts brand og udtryk
  • At drive kommunikationen på de digitale medier og sociale medier (Facebook, LinkedIn og Instagram)
  • At hjælpe med at styre digitale kampagner, salgsfremstød og øvrige relevante marketingaktiviteter - både på det overordnede koncernniveau, og for de enkelte lande
  • Hands-on styring af vores eksisterende kommunikationskanaler som eksempelvis CMS, nyhedsbreve etc.

Faglige kvalifikationer

  • Under uddannelse inden for kommunikation og marketing
  • Gerne erfaring med arbejde med sociale medier og CMS (wordpress)
  • Flydende i dansk og engelsk i både skrift og tale
  • Struktureret tilgang til jobbet med fokus på eksekvering og værdiskabelse af kommunikation
  • Højt abstraktionsniveau og overblik i forbindelse med både at kunne fastholde overordnede strategier og samtidig hands-on nok til selv at producere indhold
  • Et skarpt grafisk øje er en stor fordel

Personlig profil

Du brænder for marketing og kommunikation og trives i en virksomhed i vækst, hvor der både er fart over feltet, og hvor der hele tiden opstår nye muligheder. Du er ikke bange for at række ud og tage initiativ, og er selvstændig og fokuseret i din tilgang til dit arbejde.

Du har stærke kommunikations- og samarbejdsevner, og med din udadvendte natur samt faglige viden får du dine budskaber igennem på en konstruktiv måde og får tingene til at ske.  

Og så er du en sand ”digital native”, der forstår de digitale medier og deres muligheder – ikke mindst fordi det er her, du selv bruger en stor del af dit sociale og professionelle liv.

Vi glæder os til at høre fra dig​

Har du spørgsmål til praktikken, er du velkommen til at kontakte Marketing & Content Manager, Karen Harbo, på mobil nr. 25 55 91 94. Ellers send os din ansøgning og dit CV. Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende. 

Om Esoft
Esoft er en af verdens førende tech-virksomheder med speciale i ejendomspræsentationer, billedredigering, 3D-visualisering og online markedsføring af ejendomme i hele verden. Vores kunder er ejendomsmæglere og fotografer i Europa, USA og Australien, der vælger Esoft på grund af vores hurtige service, vores innovative løsninger og den høje, ensartede kvalitet af de services, vi leverer.
Esoft blev startet i år 2000 og vi har oplevet kontinuerlig vækst siden. Vi blev finalist i Entrepreneur of the year af EY i 2006 & 2007, Børsen Gazelle i 2006 & 2007, og blev børsnoteret på NASDAQ OMX’s First North i 2007. Vi tæller 750+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige, Spanien og Vietnam.
Besøg www.esoft.com for at lære mere om vores kultur og forretning.
Close