LOGIN

Professionella objektbeskrivningar

Våra texter är baserade på branschkunskap och intervjuer med säljare.

Du väljer formatet och författarstilen som matchar just ditt objekt. Här kan du se exempel på våra tre författarstilar: beskrivande, lätt målande och målande.

 

Untitled 3 Created with Sketch.
Välutbildade skribenter
Slice 1 Created with Sketch.
Rikstäckande kunskap
Untitled 3 Created with Sketch.
Texter som lockar köparen till visning

Beskrivande

Köket kommer från Marbodal och präglas av vita fronter och vitrinskåp i kombination med skuret tegel och bänkskivor i ek. Utformningen med köksö och plats för ett matbord om åtta personer främjar sociala tillställningar. Mästerkocken imponeras därtill av köksön, vilken är utrustad med induktionshäll, påkostad höj- och sänkbar takhängd fläkt samt diskho.”

Lätt målande

”Här bor ni i en av Norrköpings vackraste byggnader – närmare bestämt i den gamla textilfabrik som idag förädlats till exklusiva bostäder med högsta komfort och design. Lägenhetens interiör präglas av anrik industrimiljö. Vad sägs om profilerade dörrar, fönsterbräden i marmor, vackra golvsocklar samt fönsterlås? Addera takhöjd om hela 3,8 meter samt högresta fönster med spröjs och ni har sannerligen ett hem utöver det vanliga.”

Målande

”Det är omöjligt att inte lockas ut till denna avundsvärda terrass med storslagen vy över takåsar, anrika landmärken och lyftkranarnas ståtliga halsar. Åt öster vilar ni ögonen på Skansen Kronan och vänder ni blicken mot nordost imponeras ni istället av Oscar Fredriks kyrkas vackra torn. Vårbrunch i goda vänners lag eller sen middag innan en helkväll i sommarnatten? Oberoende tillställning häpnas ni av den fantastiska vykortsvyn över stadsbilden. Det blir sannerligen svårt att inte förälska sig i Göteborg på nytt, om och om igen.”

Connect with us.

Close