LOGIN

Få professionella fastighetsbeskrivningar

Våra redigeringsexperter Alla våra texter är direkt baserade på insikter och intervjuer med säljare. För att garantera dig bästa beskrivningen av närområdet och alla dess möjligheter, har vi skribenter som bor över hela landet.

Du väljer formatet och författarstilen som matchar ditt företag och den enskilda visningen. Här kan du se exempel på våra tre författarstilar: beskrivande, lätt målerisk och målerisk.

 

Untitled 3 Created with Sketch.
Välutbildade skribenter
Slice 1 Created with Sketch.
Rikstäckande kunskap
Untitled 3 Created with Sketch.
Texter som inspirerar till handling

Beskrivande

Köket kommer från Marbodal och präglas av vita fronter och vitrinskåp i kombination med skuret tegel och bänkskivor i ek. Utformningen med köksö och plats för ett matbord om åtta personer främjar sociala tillställningar. Mästerkocken imponeras därtill av köksön, vilken är utrustad med induktionshäll, påkostad höj- och sänkbar takhängd fläkt samt diskho.”

Lätt målande

”Här bor ni i en av Norrköpings vackraste byggnader – närmare bestämt i den gamla textilfabrik som idag förädlats till exklusiva bostäder med högsta komfort och design. Lägenhetens interiör präglas av anrik industrimiljö. Vad sägs om profilerade dörrar, fönsterbräden i marmor, vackra golvsocklar samt fönsterlås? Addera takhöjd om hela 3,8 meter samt högresta fönster med spröjs och ni har sannerligen ett hem utöver det vanliga.”

Målande

”Det är omöjligt att inte lockas ut till denna avundsvärda terrass med storslagen vy över takåsar, anrika landmärken och lyftkranarnas ståtliga halsar. Åt öster vilar ni ögonen på Skansen Kronan och vänder ni blicken mot nordost imponeras ni istället av Oscar Fredriks kyrkas vackra torn. Vårbrunch i goda vänners lag eller sen middag innan en helkväll i sommarnatten? Oberoende tillställning häpnas ni av den fantastiska vykortsvyn över stadsbilden. Det blir sannerligen svårt att inte förälska sig i Göteborg på nytt, om och om igen.”

Connect with us.

Close