LOGIN

Säg Hej till fler affärer

Esoft Shine är ett marknadsföringsverktyg på nätet som bygger på AI. Med bara ett par klick, hjälper Shine dig att öka effektiviteten av din annonsering på nätet och sätter dig automatiskt i kontakt med potentiella köpare och säljare.

 

KONTAKTA OSS
KONTAKTA OSS
Untitled 23 Created with Sketch.
Öka snabbt effektiviteten av din annonsering på nätet
Slice 1 Created with Sketch.
100% automatiserad och lätt att använda
Untitled 3 Created with Sketch.
Dina kampanjer, dina data

Differentiera dig med Shine

Esoft Shine har skapats med hänsyn till våra kunders viktigaste behov. Lösningen utvecklas och förbättras ständigt utifrån feedback, data och nya marknadsinsikter. Det är 100% automatiserat och enkelt att använda. All relevant information från ditt ärende laddas automatiskt upp. Sedan skapar och publicerar vi dina annonser. Du har tillgång till alla dina data och behöver inte oroa dig för integriteten av ditt varumärke. Med Shine placeras dina nätannonser endast på erkända, godkända webbplatser och sociala medier.

Disconnect in Palm Springs

I april 2019 bjöds Lisbeth Chawes, CEO för Esoft Shine, in till Disconnect i Palm Springs

Där de främsta inom fastighetsbranschens samlas för att definiera och debattera branschens pressfrågor och bygga en plan för framtiden. Vem kontrollerar och styr informationen? På vilket sätt kommer konsumentupplevelsen vara annorlunda i framtiden? Hur kommer fastighetsbranschen värdegrund se ut? Vilka vinner, vilka förlorar? Lisbeth Chawes, VD För Esoft Shine, var exklusivt inbjuden att presentera Esoft Shine. 

LÄS OM DISCONNECT

Esoft Shine släpps i USA

I januari 2019 släpptes Esoft Shine i USA

Lisbeth Chawes var med och släppte Esoft Shine  USA i januari 2019, vilket firades med ett stort event i New York.

KONTAKTA OSS FÖR ATT VETA MER

Shine vinner tredjeplats

Shine vinner tredjeplats i "Bästa E-handelscase - webbyråer och andra leverantörer"

Esoft Shine vinner tredjeplats bland 847 utvalda byråer och företag – ett resultat som vi är mycket stolta över och som speglar vår förmåga till att se möjligheter, samarbeta och skapa mervärde för fastighetsmäklare. Vi vann priset tillsammans med Danbolig som var vår första kund som använde lösningen. De har visat utmärkta resultat med hjälp av lösningen och ett imponerande ledningsfokus.

 

LÄS MER OM E-HANDELSCASE

Connect with us.

Close