LOGIN

Säg hej till fler affärer

Esoft Shine är ett 100% automatiserat marknadsföringsverktyg. Med bara ett par klick ökar Shine effekten av din annonsering online och sätter dig i kontakt med potentiella köpare och säljare.

KONTAKTA OSS
Untitled 23 Created with Sketch.
Öka effekten av din annonsering online
Slice 1 Created with Sketch.
100% automatiserad och lätt att använda
Untitled 3 Created with Sketch.
Dina kampanjer, din data

Stick ut med Shine

Stick ut med Shine och nå över 100 webbplatser och sociala medier som Facebook och Instagram. Med Shine ser vi till att:
  • Ditt objekt visas för rätt personer
  • Ditt objekt visas vid rätt tidpunkt
  • Ditt objekt visas i rätt kanaler

Shine underlättar din annonsering online

Esoft Shine är en 100% automatiserad tjänst och mycket enkel att använda. All relevant information från ditt ärende laddas upp automatiskt, och därefter skapar och publicerar vi dina annonser.
Du har självklart tillgång till all din data och behöver inte bekymra dig för ditt varumärkes integritet. Med Shine placeras dina nätannonser endast på etablerade, godkända webbplatser och sociala medier.

VETA MER om Shine

Senaste nytt

Esoft Shine på Disconnect i Palm Springs

I april 2019 bjuds VD Lisbeth Chawes in exklusivt för att presentera Esoft Shine under det välrenommerade eventet Disconnect i Palm Springs. Där samlas de främsta inom fastighetsbranschen för att definiera och debattera branschens kärnfrågor och planera för framtiden. 

LÄS OM DISCONNECT

Esoft Shine lanseras i USA

I januari 2019 lanseras Esoft Shine i USA. Det firar vi med ett stort event i New York.

KONTAKTA OSS FÖR ATT VETA MER

Shine på prispallen

Bland över 800 utvalda byråer och företag kammar Esoft hem tredjeplatsen i kategorin Bästa E-handelscase – webbyråer och andra leverantörer. Placeringen, som vi är mycket stolta över, speglar vår förmåga att se möjligheter, skapa mervärde för och samarbeta med fastighetsmäklare. Vi får priset tillsammans med Danbolig, som var vår första kund att använda Shine. Danbolig har till vår stora glädje visat utmärkta resultat och ett imponerande ledningsfokus med hjälp av lösningen.

 

LÄS MER OM E-HANDELSCASE

Connect with us.

Close