LOGIN

Få boligtekster, der sælger

Vores tekster bygger på indsigter og interviews direkte med sælger, så den enkelte tekst afspejler både boligen og nærområdet. Alt du skal gøre er at vælge det format og den skrivestil, som passer til din forretning og den konkrete bolig.

Hør mere
Hør mere
Untitled 3 Created with Sketch.
Veluddannede tekstforfattere
Slice 1 Created with Sketch.
Tilpasset adskillige annonceformater
Untitled 3 Created with Sketch.
Tekster, der inspirerer til handling

Du vælger format og skrivestil

Vi skriver tekster i forskellige annonceformater, så det passer til dine digitale platforme og sociale medier. Derudover tilbyder vi tre forskellige skrivestile. Se eksempler her.

Beskrivende

“Her er en enestående mulighed for at erhverve sig denne arkitekttegnede villa. Ejendommen har et sjældent udtryk, hvor den balancerer på en klippeskrænt ud mod det smukke øhav. Boligen er opført i 2016 og er designet i elegant samspil med de uimodståelige omgivelser. Facaden præsenterer sig i sibirisk lærketræ med detaljer i zink og grafitgrå stål. Det lavt skrånende tag er konstrueret af gummimembran, der er dækket af lærketræ, men villaens trumfkort er absolut det storslåede vinduesparti, som afslører panoramaudsigten over vandet.”

Let malende

“Dette isolerede orangeri udvisker grænsen mellem ude og inde – hele året rundt! Orangeriet er generøst i størrelsen og imponerer med glasloft og ekstra loftshøjde, hvorfor man kan lade sig betage af den smukke, stjerneklare nattehimmel i vinterhalvåret.”

Malende

“Se lige denne prægtige villa, som er en ægte prinsesse værdig. Som et fabelagtigt eventyrslot er denne store villa opført i tydelig jugendstil. Ejendommen blev renoveret fra kælder til kvist for ti år siden med stor respekt for sin oprindelige æstetik og med fokus på nutidig komfort. Her får du således et hjem med en autentisk charme, hvor arkitektur og detaljer fra det sidste århundrede harmonerer med moderne bekvemmeligheder og kompromisløse kvalitetsløsninger.”

Connect with us.

Close