LOGIN

Sig hej til flere transaktioner

Esoft Shine er et online marketing værktøj, der bygger på AI. Med blot få klik, hjælper Shine dig med at øge effekten af din online annoncering og sætter dig automatisk i kontakt med potentielle sælgere og købere.

KONTAKT OS
KONTAKT OS
Untitled 23 Created with Sketch.
Øg hurtigt effekten af din online annoncering
Slice 1 Created with Sketch.
100% automatiseret og nemt at bruge
Untitled 3 Created with Sketch.
Dine kampagner, dine data

Differentierer dig med Shine

Esoft Shine er skabt på baggrund af vores kunders største behov og bliver hele tiden udviklet og forbedret ud fra den feedback, de data og den markedsindsigt, som vi får. Det er 100% automatiseret og nemt at bruge. Alle relevante oplysninger fra din sag bliver automatisk uploadet, og annoncerne bliver lavet og placeret for dig. Du har selv adgang til alle dine data, og du skal ikke bekymre dig om sikkerhed af dit brand. Med Shine placeres dine online annoncer kun på anerkendte og godkendte hjemmesider og sociale medier.

Disconnect i Palm Spring

I april 2019 blev vores tidligere CEO af Esoft Shine, Lisbeth Chawes, inviteret til Disconnect i Palm Springs

Ejendomsmægler branchens bedste og fineste mødes i Palm Springs til at definere og debatere industriens presserende problemer og bygge et blueprint for fremtiden. Hvem ejer transaktionerne om fem år? Hvem kontrollerer data’en? Hvordan ændrer brugeroplevelsen sig? Hvordan ser ejendomsmægler værdikæden ud? Hvem vinder? Hvem taber? Vores tidligere CEO af Esoft Shine, Lisbeth Chawes, var eksklusivt inviteret til at deltage i Disconnect og repræsentere Esoft Shine.

LÆS MERE OM DISCONNECT

Release af Esoft Shine i USA

I januar 2019 holdt vi release af Esoft Shine i USA

Vores release blev afholdt af vores tidligere CEO af Esoft Shine, Lisbeth Chawes, og bestod af et større event i New York, hvor forskellige partnere deltog og støttede op om arrangementet. Det var en kæmpe succes.

KONTAKT OS OG HØRE MERE

Shine vinder tredjeplads

Esoft vinder tredjeplads i "Bedste e-handelscase - webbureau og andre leverandører" med Esoft Shine

Sammen med danbolig, vinder Esoft 3. pladsen blandt 847 indstillede bureauer og virksomheder – et resultat, som vi er meget stolte af, og som afspejler vores evne til at se muligheder, samarbejder og skabe værdi for ejendomsmæglere. Danbolig er vores første kunde på Shine og har vist flotte resultater samt et imponerende ledelsesmæssigt fokus.

LÆS MERE OM E-HANDELSPRISEN

Connect with us.

Close