LOGIN

Sig hej til flere transaktioner

Esoft Shine er et 100% automatiseret online marketing værktøj. Med blot få klik, hjælper Shine dig med at øge effekten af din online annoncering og sætter dig i kontakt med potentielle sælgere og købere.

KONTAKT OS
KONTAKT OS
Untitled 23 Created with Sketch.
Øg hurtigt effekten af din online annoncering
Slice 1 Created with Sketch.
100% automatiseret og nemt at bruge
Untitled 3 Created with Sketch.
Dine kampagner, dine data

Differentierer dig med Shine

Skil dig ud med Esoft Shine og nå ud til +500 hjemmesider, heriblandt nogle af de største i Danmark samt sociale medier som Facebook og Instagram. Med Shine sikrer vi, at:
  • Dit hus bliver vist for de rigtige mennesker
  • Dit hus bliver vist på det rigtige tidspunkt
  • Dit hus bliver vist på de rigtige digitale medier

Shine gør online annoncering nemmere for dig

Esoft Shine bygger på kunstig intelligens og er 100% automatiseret – det er derfor meget nemt at bruge. Alle relevante oplysninger fra din sag bliver automatisk uploadet til Shine, og annoncerne bliver lavet og placeret for dig.

Du har selv adgang til dine data, og du skal ikke bekymre dig om sikkerhed af dit brand – dine online annoncer placeres kun på anerkendte og godkendte hjemmesider og sociale medier.

Lær mere om Shine

Seneste nyheder

Disconnect i Palm Spring

I april 2019 var tidligere CEO af Esoft Shine, Lisbeth Chawes, eksklusivt inviteret til at deltage i Disconnect i Palm Springs og repræsentere Esoft Shine. Til Disconnect mødes ejendomsmægler branchens bedste og fineste til at definere og debatere industriens presserende problemer og bygge et blueprint for fremtiden.

LÆS MERE OM DISCONNECT

Release af Shine i USA

I januar 2019 afholdt vi release event af Esoft Shine i New York, hvor forskellige partnere deltog og støttede op om arrangementet. Det var en kæmpe succes.

KONTAKT OS OG HØRE MERE

Shine vinder tredjeplads

Esoft vandt tredjeplads i “Bedste e-handelscase – webbureau og andre leverandører” sammen med danbolig blandt 847 indstillede bureauer og virksomheder – et resultat, som vi er meget stolte af, og som afspejler vores evne til at se muligheder, samarbejder og skabe værdi for ejendomsmæglere. Danbolig er vores første kunde på Shine og har vist flotte resultater samt et imponerende ledelsesmæssigt fokus.

LÆS MERE OM E-HANDELSPRISEN

Connect with us.

Close